Pristup liječenju bolesnika s arterijskom hipertenzijom

Zagreb, 11. 6. 2015.

Radna skupina mladih kardiologa poziva članove Hrvatskoga kardiološkog društva na sudjelovanje na stručnom skupu pod nazivom „Pristup liječenju bolesnika s arterijskom hipertenzijom – od smjernica i procjene kardiovaskularnog rizika do prakse kroz interaktivne prikaze kliničkih slučajeva“ koji će biti održan u četvrtak, 11. lipnja 2015. godine, u prostorima Hrvatske kuća srca, na adresi Ilica 5/II (prolaz Oktogon), Zagreb, s početkom u 18 sati.

Ovaj je stručni skup zamišljen kao interaktivna radionica, zasnovana na prikazu primjera iz kliničke prakse, pomoću koje možemo nadograditi ili učvrstiti vlastita saznanja na tom području – od definicije hipertenzije i osvješćivanja problema, preko odabira dijagnostičkih metoda i njihove primjenjivosti u svakodnevnoj praksi, do terapijskih opcija i daljnjeg praćenja bolesnika.

Skup je namijenjen specijalizantima ili specijalistima kardiologije, interne i obiteljske medicine, ali i drugih struka vezanih za problematiku liječenja arterijske hipertenzije. Polaznicima će biti dodijeljena 4 boda u postupku trajne medicinske izobrazbe HLK.

Dodatne informacije s programom skupa i obrazac za prijavu dostupni su na adresi:

http://www.361events.hr/4CARDIO2015