Simpozij “Advent u KBD”

Zagreb, 13. i 14. 12. 2019.

KB_Dubrava

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na prvi simpozij „Advent u KBD” koji će se održati od 13. do 14. prosinca 2019. u Zagrebu u Kliničkoj bolnici „Dubrava”.
Organizator simpozija je Zavod za bolesti srca i krvnih žila, KB „Dubrava”.
Obilježavanjem 30-godišnjeg postojanja kateterizacijskog laboratorija te 20.-godišnjice koronarne jedinice koje su tijekom ove godine obnovljene i osuvremenjene, kao i dnevna kardiološka bolnica, potvrđujemo svoj status značajnog stručnog i znanstvenog kardiološkog centra.
Stoga, s velikim ponosom predstavljamo simpozij, prvi takve vrste u Hrvatskoj, o mjestu i ulozi dnevne bolnicu u suvremenoj kardiologiji. Želja nam je razmijeniti kardiološka iskustva, dostignuća i ideje kako bismo unaprijedili znanje, proširili horizonte te još više poboljšali međusobnu suradnju. Osim predavanja/prezentacija o kazuistici zbrinjavanja kroz dnevnu bolnicu, sudionici će moći aktivno sudjelovati kroz diskusije, okrugle stolove, prezentacije i iznošenje vlastitih iskustava.
Veselimo se vašem dolasku i vjerujemo kako ćemo uz vašu pomoć i vrijedan doprinos, promaknuti rad kardiološke dnevne bolnice.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Boris Starčević, dr.med.
Pročelnik Zavoda za bolesti srca i krvnih žila
Klinička bolnica Dubrava

Preliminarni program: pdf (44 kB)