Novi termin - Opatija, 17. i 18. 9. 2021.    Od 17. do 18. rujn" /> Kongres “Science 4 Health” | kardio.hr

Kongres “Science 4 Health”

Novi termin – Opatija, 17. i 18. 9. 2021. 

 

Od 17. do 18. rujna 2021. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji organizira se 1. hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „SCIENCE FOR HEALTH“ koji će tematski objediniti struku, znanost i praksu.

Sadržaj simpozija će obuhvaćati ključna znanja o medicini životnog stila, prevencijskoj i sportskoj medicini i kardiološkoj rehabilitaciji.

Program čine plenarna predavanja, znanstvena priopćenja, radionice funkcionalnih testiranja u sportskoj i rehabilitacijskoj medicini (CPET), radionice EKG-a u sportaša te interaktivne edukativne sadržaje.

Na predmetnom kongresu planira se u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci predstaviti novi Poslijediplomski studij „Sportska i rehabilitacijska medicina“ te obaranje Guinnessovog rekorda u najdužem podvodnom hodu u jednom dahu u izvedbi našeg sportaša Vitomira Maričića.

Obzirom na svjesnost o nepredvidivosti ove epidemije, planirali smo hibridni model realizacije kongresa, većina predavanja odvijati će se uživo uz sudionike kongresa, dok bi inozemni predavači imali virtualna predavanja.

Vašim pozivnim predavanjima, kongresnim priopćenjima i aktivnim sudjelovanjem pridonijeti ćete uspješnosti našeg Kongresa.

Vjerujemo da ćete podržati naše napore i planirati ovaj događaj u vašem kalendaru.

Veselimo se dolasku!

 

Srdačan pozdrav i poštovanje,

Predsjednik organizacijskog odbora

Prof. dr. sc. Viktor Peršić, dr. med.

 

Web: http://science4health.eu/hr/naslovn/