Radionica “Ehokardiografski protokoli u valvularnim greškama” – program

Koprivnica, 25. 10. 2014.

U organizaciji Radne skupine za ehokardiografiju Hrvatskog kardiološkog društva 25. listopada 2014. godine u prostorijama Edukacijskog centra Opće bolnice “Dr. T. Bardek” u Koprivnici održat će se radionica s temom “Ehokardiografski protokoli u valvularnim greškama”. Cilj radionice je unaprijediti i ujednačiti kvalitetu ehokardiografskih pregleda kod valvularnih grešaka, a namijenjena je svima koji se bave ehokardiografijom u području sjeverozapadne Hrvatske: liječnicima i ehokardiografskim tehničarima.

Tečaj će biti vrednovan u okviru programa stjecanja nacionalne ehokardiografske akreditacije, a prema planu trebao bi imati završni test koji neće biti obavezan, a bodovat će se ukupno s najviše 20 bodova. Skupljeni bodovi ulaze u konačnu sumu potrebnu za dobivanje državne ehokardiografske akreditacije pojedinaca i laboratorija (ukupno 150). Testiranju mogu pristupiti i med. tehničari, što će ujedno biti i početak njihova sustavnog obrazovanja s ciljem stjecanja nacionalne i europske akreditacije za ehokardiografske tehničare.

Tečaj počinje u 9 sati i sastoji se od dva bloka predavanja i vježbi od 90 minuta ujutro i poslijepodne s dvije pauze za kavu od 30 minuta. Očekivani završetak je oko 17 sati nakon čega slijedi test. O rezultatima testa sudionici će biti obaviješteni naknadno.

Detaljni program tečaja bit će dostupan uskoro.

Sudjelovanje na tečaju: nema kotizacije.

Sve prijave (ime prezime, status, e-adresa) mogu se poslati na e-adresu: kresimir.sutalo@kc.t-com.hr

Program – pdf (90.05 KB)