Standardizirani protokoli ehokardiografskog pregleda i pohrane u bolestima srčanih zalistaka – program

Rijeka, 24. 1. 2015.

Cjelodnevni tečaj “Standardizirani protokoli ehokardiografskog pregleda i pohrane u bolestima srčanih zalistaka”

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na cijelodnevni tečaj pod nazivom “Standardizirani protokoli ehokardiografskog pregleda i pohrane u bolestima srčanih zalistaka” koji će se u velikoj predavaonici KBC Rijeka, lokaliteta Sušak, T. Strižića 3, Rijeka održati dana 24. siječnja 2015. s početkom u 9 sati.

Program obuhvaća vođenje kroz moderirane protokole ehokardiografskog pregleda u bolestima srčanih zalistaka na stvarnim bolesnicima, te menotorirani praktični rad na radnim stanicama. Teme će obuhvaćati greške aortalnog, mitralnog, trikuspidnog i pulmonalnog zaliska. Na kraju radionice polaznici mogu dobrovoljno pristupiti završnom testu koji je vrednovan u sklopu Nacionalne akreditacije iz transtorakalne ehokardiografije s 20 bodova (od ukupno potrebnih 200, detalji dostupni na croecho.kardio.hr  ).

Edukaciju organiziraju Radna skupina za slikovne metode Hrvatskog kardiološkog društva i Podružnica Rijeka Hrvagtskog kardiološkog društva, a vodit će je kao domaćin izv. prof. Alen Ružić, te predsjednica Radne skupine, prof. Jadranka Šeparović Hanževački, uz cijenjene kolege prema detaljnom programu (dr. Vlatka Rešković, dr. Margarita Brida, dr. Davorka Žagar, dr. sc. Teodora Zaninović – Jurjević i drugi), a posebno nam je drago da je svoje sudjelovanje potvrdio i prof. dr. sc. Ante Matana.

PRIJAVE: Obzirom na ograničen broj mjesta, podsjećamo one koji to još nisu učinili da prijavu izvrše što prije. Prijaviti se možete u Tajništvo Klinike za internu medicinu KBC Rijeka na interna-susak@kbc-rijeka.hr ili 051/407-149 ili kolegici dr. Margariti Brida na maggybrida@yahoo.com.

Cijena tečaja iznosi 50 eura, a ona se samo uz prethodnu prijavu može uplatiti i neposredno prije tečaja, u gotovini ili kartičnim plaćanjanjem, te uz mogućnost ishodovanja R1 računa. Za dodatna pitanja vezana uz kotizaciju možete kontaktirati agenciju “Da Riva” iz Opatije, kontakt osoba Damir Nahmijas, mbtl: 091 201-4850, email:  damir@da-riva.hr

Program – pdf (214 kB)